Osmaniye Belediyesi toplu nikah töreni düzenleyecek

Osmaniye Belediyesi tarafından çeşitli nedenlerle resmi nikâh yaptıramamış ve yeni evlenecek çiftler için ‘toplu nikâh...

Osmaniye Belediyesi tarafından çeşitli nedenlerle resmi nikâh yaptıramamış ve yeni evlenecek çiftler için ‘toplu nikâh töreni’ düzenleneceği bildirildi.
Belediye Başkanı Kadir Kara toplu nikâh töreni için başvuruların 16 Eylül Cuma günü başlayacağını ve 26 Eylül Pazartesi gününe kadar devam edeceğini söyledi.
Kara, toplu nikâhtan yararlanmak isteyen çiftlerin 5 fotoğraf ve kimlik fotokopileri ile Osmaniye Belediyesine başvuru yapabileceğini söyledi.
Resmi nikâhı olmayan çiftin kalmamasını hedeflediklerini söyleyen Belediye Başkanı Kadir Kara, resmi nikâhın eşlerin ve çocuklarının geleceği açısından önemli olduğuna dikkat çekerek, “Belediye olarak biz de şu veya bu nedenle resmi nikâhını yaptıramamış çiftlere yardımcı olmak durumundayız. Yıllardır evli olan ancak resmi nikâhları olmadığı için resmi işlemlerde birçok güçlükler çeken ailelerin bu sıkıntılarını çözmek istiyoruz. Ayrıca yeni evlenecek çiftlerimize de bir imkân sunuyoruz. Bu konuda mahalle muhtarlarımızdan toplu nikâha katılımı arttırmak ve resmi nikâhsız bir aile bırakmamak için önemli bir destek bekliyoruz. Toplu nikâh için bize başvuran çiftlerin tüm ücretleri, harcamalarını belediyemiz tarafından karşılanacaktır. Hemşehrilerimin bu fırsatı kaçırmamalarını diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz