Osmaniye Belediyesi’nden Asfalt Atağı

Osmaniye Belediyesi’nin yaz mevsimi ile birlikte başlattığı asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Belediye Başkanı Kadir...

Osmaniye Belediyesi’nin yaz mevsimi ile birlikte başlattığı asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Belediye Başkanı Kadir Kara, şehirde asfalt ve parke yol yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

“Osmaniye tarihinin en kaliteli asfaltını profesyonel ekip ve ekipmanlarla bu dönemde yapıyoruz” ifadesini kullanan Kara, Dr. İhsan Göknel Mahallesi dolmuş yolu üzerinde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Altyapı çalışmasının bitmediği yerlerde üst yapı çalışmasını kesinlikle yapmadıklarını kaydeden Kara, çalışma hakkında detaylı bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Kara, bir kilometre uzunluğundaki yolda daha önce iki taraflı olmak üzere toplam 450 metre kare parke kaldırım yapıp, yolun asfaltını da tamamladıklarını ifade ederek, “Bu yıl asfalt seferberliği diyerek yola koyulduk. Ancak sözde bir seferberlik başlatmadık. Şu anda Osmaniye’nin 10 ayrı noktasında asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Ne yapıyorsak Osmaniye’ye kalıcı anlamda hizmet yapıyoruz. Asfaltlama çalışmalarımızda her şeyi tekniğine uygun bir şekilde yapıyoruz” dedi.

Daha sonra Kuzey Çevre Yolu kentsel dönüşüm konutları önünden geçen yoldaki çalışmaları inceleyen Kadir Kara, asfalt dökülmeden önce yolda ne tür bir zemin çalışmaları yaptıklarını dile getirdi. Çalışma sırasında Dr. İhsan Göknel Mahalle Muhtarı Seyfi Metin ile Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Hüseyin Korkmaz da Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’ya eşlik ederek, Kara’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: