Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Aşure Dağıttı

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte vatandaşlara aşure dağıtıldı. Cumhuriyet...

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte vatandaşlara aşure dağıtıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan çadırlarda Cuma namazı çıkışında yaklaşık 5 bin kişiye aşure ikram edildi.

Bu sene 3.’sü düzenlenen aşure günü etkinliği öncesi İl Müftüsü Ramazan Çortul tarafından dua yaptırıldı. Duanın ardından da aşureler vatandaşlara ikram edildi. İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, “Emniyet Müdürlüğü olarak her yıl Muharrem ayının 10. günü kutlanan aşure gününe, biz de Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile katılmış bulunuyoruz. Aşure dağıtımını geleneksel hale getirdik ve bu yıl 3’üncüsünü düzenliyoruz. Aşure gününü düzenlemedeki amacımız; vatandaş-polis ilişkileri açısından sevgi, saygı, dayanışma, birlik ve beraberliği pekiştirmektir. Bu etkinliğin düzenlenmesinde bizlere desteklerini esirgemeyen Osmanlıoğlu Fıstıkçılığa teşekkür ediyorum. İnsanların birlik, beraberlik, kaynaşma ve kardeşliğe şu anda en çok ihtiyaç duyduğu günlerden biri ve kaynaşmaya vesile olması için biz de bu etkinlikleri polis teşkilatı olarak devam ettireceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Kadir Kara ise Osmaniye Emniyet Müdürlüğü çalışanlarına birlik ve bütünlük içerisinde hizmet vermeye çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri, aşure pişirilen kazanların başına geçerek meydanda toplanan vatandaşlara aşure dağıttı. Programa Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yabanoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hakan Özkan, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, polis merkezi amirleri, bazı kurum müdürleri ile çok sayıda Osmaniyeli katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: