Osmaniye TÜMSİAD'dan Ihracat Kümelenme Projesi

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD), Osmaniye Şubesi tarafından ihracat kümelenme projesi başlatıldığı bildirildi.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD), Osmaniye Şubesi tarafından ihracat kümelenme projesi başlatıldığı bildirildi.

Şube Başkanı Murat Özkardeş, yazılı açıklamasında, Osmaniye'de ihracatın artması nedeniyle gıda ve inşaat sektöründeki firmalara yönelik ihracat seferberliği başlattıklarını vurguladı.

Osmaniye'deki firmaların dünya pazarına girmelerini sağlamak istediklerini belirten Özkardeş, şunları kaydetti:

"Osmaniye'nin artan ihracat rakamları sevindirici olmakla birlikte bazı çalışmaları da yapmamızı zorunlu kılıyor. Bunun için ilk adımı attık. Ekonomi Bakanlığı'nın desteğiyle gıda ve inşaat sektörlerini kapsayan bir 'İhracat kümelenme projesi' başlattık. Katılımcılar proje boyunca tüm ihracat çalışmalarında uzman desteği, proje bittikten sonra da danışmanlık desteği alabilecek. Proje, katılımcı firmalara hiçbir mali yük getirmiyor."

Reklam
Reklam

Özkardeş, Osmaniye'deki firmaların yetkililerini projeye katılmaya davet etti.

Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: