Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah’tan Malatya Valisi Vasip Şahin’e Ziyaret

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Malatya Valisi Vasip Şahin’i ziyaret etti.Ziyarette konuşan Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah,...

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Malatya Valisi Vasip Şahin’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, “Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere buradayım. Siirt’te görev yaparken birlikte görev yaptığımız 2. Ordu Komutanımızı ziyaret edeceğim. Elazığ Valimizi ziyaret edeceğim” dedi.

Ziyarette Vali Şahin’e, zeytinyağı, yer fıstığı ürünlerini ikram eden Vali Cerrah, “Yer fıstığından kayısılı çikolatamız da var” diye konuştu.

Valisi Vasip Şahin, ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek, “Ziyaretinden dolayı valimize teşekkür ederim. Osmaniye Valiliği görevinde güzel çalışmaları var. Ondan önce devlete emeği ve hizmeti var. İdare ve güvenlik konusunda çok değerli büyüğümüzdür” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Şahin, Cerrah’a, tepside kuru kayısı heydi etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: