Osmaniye Valisi Cerrah, Aldırmaz'ı Ziyaret Etti

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret etti.

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Vali Cerrah, Osmaniye'nin, gelişmesi için Adana'nın tecrübesinden yararlanması gerektiğini ifade etti.

Adana ve Osmaniye'nin birlikte hareket etmesinin önemini vurgulayan Cerrah, "Osmaniye 1996 yılında il oldu. Ancak Adana'dan kopmamız mümkün değil. Adana bizim İstanbul'a, Ankara'ya açılan kapımız. Adana gibi modern bir kent olmak için buradaki kentleşme örneklerinden yararlanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, Vali Cerrah'a çalışmalar hakkında bilgiler vererek, şunları kaydetti:

"Celalettin Cerrah ismi Türkiye'de devlet adamlığında önemli bir isim. Osmaniye'yi bir parçamız olarak görüyor ve Sayın Vali'nin deneyimlerinden yararlanmak istiyoruz. Tecrübe ve devlet adamlığı bir birikim meselesi. Sizden ve valimizden istifade etmeye çalışıyoruz. Adana'da farklılıkları gidermeye çalışıyoruz. Cami ve okulların engelsiz olması için çalışma başlattık. Tüm toplu taşım araçlarımız engelsiz oldu. Ayrıca gençlerin spor yapması için de yoğun çaba harcıyoruz. Çünkü terörün çözümü spor, sanat ve inançtadır."

Muhabir: Ömer Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: