Osmaniye Valisi Cerrah Okul Inşaatında Inceleme Bulundu

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, okul inşaatında inceleme bulundu.

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, okul inşaatında inceleme bulundu.

Vali Cerrah, Rahime Hatun Mahallesi Hilmi Karaboran Caddesi'ndeki kendi adını taşıyan 24 derslikli Anadolu Lisesi inşaatındaki incelemesinde,Osmaniyeli iş adamlarının birleşerek okul yaptırmasını arzuladığını söyledi.

Osmaniye'den üzgün ayrılmak istemediğini ifade eden Vali Cerrah, şöyle devam etti:

"Müteahhitler, fıstıkçılar ve iş adamlarının birleşerek Osmaniye'ye bir ilköğretim okulu veya lise yapmalarını arzu ediyorum. Eğer yapmazlarsa şunu bütün Osmaniyelilerin duymasını istiyorum ki, gözüm açık gidecek. Ben Osmaniye'den ayrılmadan bir iş adamı okul yapmazsa üzülerek ayrılacağım."

Reklam
Reklam

Anadolu Lisesinin 2013 yılı Şubat ayında eğitime hazır hale geleceğini kaydeden Vali Cerrah, "Bu okul, devletimizin imkanlarıyla yaptırdığımız bir okulumuz. Bu yıl 4+4+4 eğitim sitemine geçmemizden dolayı okul ihtiyacımız vardı. Yeni okullarımızla ihtiyacımızı önemli ölçüde azaltmış oluyoruz. Derslik başına düşen öğrenci adedimiz de düşecek" şeklinde konuştu.

Vali Cerrah, Park 328 adlı AVM'nin yan tarafında bir lise ve ilkokul inşaatının devam ettiğini, bir iş adamından İmam Hatip ortaokulu yaptırma sözü aldığını belirtti.

Muhabir: Ümit Kahrıman/Mutlu Bozdağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: