Osmaniye Verem Savaş Derneği Yardım Paketi Dağıttı

Osmaniye Verem Savaş Derneği’nin, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere hazırladığı yardım malzemelerinin dağıtımına...

Osmaniye Verem Savaş Derneği’nin, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere hazırladığı yardım malzemelerinin dağıtımına başlandığı bildirildi.

Gıda ve temizlik ürünlerinden oluşan 180 paket yardım malzemesi dağıtılacağını belirten Dernek Başkanı Ünal Besen, hasta ve hasta yakınları listesine göre yardım paketi dağıtımı yapıldığını söyledi.
Besen, “İhtiyaç sahibi ailelere her yıl düzenli olarak yardım paketi dağıtıyoruz. İçerisinde gıda ve temizlik ürünlerinin olduğu yardım paketlerini ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine teslim ediyoruz. Bu yılki Ramazan paketlerini 180 ailemizin mutfağına ulaştıracağız. İhtiyaç sahibi ailelerin de oruç ibadetini rahat, mutlu ve sağlıklı geçirmelerine katkı sağlamak amacıyla bu uygulamayı gerçekleştiriyoruz.'' dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz