Osmaniye Yeni Meyve Ve Sebze Hali’ne Kavuşuyor

Osmaniye’nin yıllardır beklediği bir hizmet olan Yeni Sebze ve Meyve Hali Kompleksi’nin 6 Nisan’da açılacağı...

Osmaniye’nin yıllardır beklediği bir hizmet olan Yeni Sebze ve Meyve Hali Kompleksi’nin 6 Nisan’da açılacağı bildirildi. Kompleksin açılışını 5 Ekim 2011’de temelini atan MHP Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli yapacak.

Belediye Başkanı Kadir Kara, 27 Haziran 2011 tarihinde ihalesi yapılan ve İller Bankası tarafından kredilendirilen Yeni Sebze ve Meyve Hali'nin, 50 dönümlük bir arazi üzerine inşa edildiğini belirterek, "Bu tesis, kentimizin bölgesel bir ekonomik güç olmasına ve ekonomik büyümesine büyük katkıda bulunacak. “Bizim Belediyecilik anlayışımıza göre, biliriz ki halkı yanına almayan, onun görüş ve ihtiyaçlarını bilmeyen, ilgilenmeyen bir yönetim ayakta kalamaz. Bugün bu tesis bizden çok bizi desteklediğini her fırsatta dile getiren, hayır dualarını eksik etmeyen, gelişime değişime destek veren Osmaniyelilerin eseridir” dedi.

Reklam
Reklam

Cumartesi günü açılışı yapılacak olan Yeni Sebze ve Meyve Hali Kompleksi içerisinde idari bina, kafe, pastane, lokanta, misafirhane, banka ve PTT, soğuk oda, dükkanlar, laboratuvar ile cami bulunuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz