Osmaniye’de 105 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Osmaniye Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler bir kamyon ve otomobile düzenlediği operasyonda 105 bin paket kaçak...

Osmaniye Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler bir kamyon ve otomobile düzenlediği operasyonda 105 bin paket kaçak sigara ele geçirdi. Olayla ilgili iki kişi hakkında yasal işlem yapılırken operasyon polis kamerası tarafından görüntülendi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri aldıkları bir ihbar üzerine otoban ve D-400 kara yolunda uygulama başlattı. Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü hizmet binası önünde durdurulan özel bir otomobil ile damperli kamyonda arama yapıldı. Aramada damperli kamyonun kasasında üzeri sunta ve brandayla, otomobilin ise bagaj ve arka koltuk üzerlerinde 'bax' tabir edilen karton koliler içerisinde yüklü miktarda gümrük kaçağı sigara olduğu tespit edildi. Her iki araçta yapılan detaylı aramada piyasa değeri 675 bin TL olduğu bildirilen 105 bin paket değişik markalarda kaçak sigara ele geçirildi. Kaçak sigaralar ile araçlara el konuldu, yakalanan iki şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz