Osmaniye’de 11 kilo esrar ele geçirildi

Osmaniye Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler bir otomobilde yaptıkları aramada 11 kilo esrar ele geçirdi. Narkotik...

Osmaniye Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler bir otomobilde yaptıkları aramada 11 kilo esrar ele geçirdi. Narkotik Büro Amirliği ekipleri aldıkları ihbar üzerine Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolu üzerinde çalışma başlattı.

Şüphelenerek durdurulan ve narkotik köpeği TİNA’nın da katılımı ile arama yapılan 21 GM 678 plakalı otomobilin ön ve arka tampon iç kısımlarına zulalanmış vaziyette 11 kilo esrar ele geçirildi.

Gözaltına alınan ve daha öncede emniyette “Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçundan kaydı olduğu bildirilen 2 şüphelinin esrar maddesini, dışarıya yayacağı ve narkotik köpeklerinin koku almasını önlemek için kahve, streç film ve naylon poşet ile sararak ambalaj yaptıkları tespit edildi.

Reklam
Reklam

Esrar ve otomobile el konulurken adli makamlara sevk edilen Mehmet A.(38) ve Mehmet T.(29) “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Yapmak” suçundan tutuklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: