Osmaniye'de 118 kilogram esrar ele geçirildi

Osmaniye'de polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 118 kilo 100 gram esrar maddesi ile yakalanan 6 şüpheli tutuklandı.

Osmaniye'de polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 118 kilo 100 gram esrar maddesi ile yakalanan 6 şüpheli tutuklandı.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki illerinden temin edilen uyuşturucunun Osmaniye güzergahı kullanılarak batıdaki illere sevk edileceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Güvenlik güçleri, TEM Otoyolu Osmaniye Turnikeleri çıkışında, 63 ET 933, 63 ES 521 ve 63 ET 663 plakalı üç öncü ve uyuşturucu madde taşıyan 64 HA 716 plakalı minibüsleri durdurdu.

Reklam
Reklam

Araçlarda ve içinde bulunan şüphelilerin üzerinde yapılan aramada, toplam 118 kilo 100 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan, Murat B. (31), Ramazan K. (28), Ramazan V. (40), Eyyüp D. (24), Mehmet V. (30) ve Bülent D. (29), emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece ''uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak'' suçundan tutuklandı.

(TUT-AYC-AG-YSA)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: