Osmaniye’de 360 Öğrenci Ve 72 Öğretmene Tablet Bilgisayar Dağıtıldı

Osmaniye’de Fatih Projesi kapsamında, 360 öğrenci ile 72 öğretmene tablet bilgisayar dağıtımı yapıldı.Şehit Binbaşı Adil...

Osmaniye’de Fatih Projesi kapsamında, 360 öğrenci ile 72 öğretmene tablet bilgisayar dağıtımı yapıldı.

Şehit Binbaşı Adil Karagöz Anadolu Lisesi’ndeki tablet bilgisayar dağıtım törenine katılan Vali Celalettin Cerrah, öğrencilerin başarılı olmaları için devletin her imkanı sağladığını belirtti.

Proje kapsamında ilk etapta 360 öğrenci ile 72 öğretmene tablet bilgisayar vereceklerini, diğer okullara da akıllı tahta takıldığını belirten Vali Cerrah, “Amacımız öğrencilerimizin en iyi eğitimi almaları. Yani İstanbul’da eğitim ne ise Osmaniye’de de çocuklarımızın aynı eğitimi alması gerekir. Yarışı aynı şartlar altında sürdürmeniz gerekir. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerdeki öğrencilerimizden daha şanslı olduğunuzu da bilesiniz. Çünkü orada her sınıfta kırka yakın arkadaşlarınız eğitim almakta. Bizim sınıflarımızın ortalaması en fazla 33.” dedi.

Reklam
Reklam

Dağıtılan tablet bilgisayarlarla öğrencilerin her bilgiye rahatlıkla ulaşacaklarını belirten Celalettin Cerrah, “Şu sözümü hiç unutmayın, insana yapılan yatırım en büyük yatırımdır. Siz değerli öğrencilerimize bilgi konusunda en iyi şekilde yetişmeniz için bu bilgisayarları dağıtıyoruz. Sizden tek beklediğim Osmaniye’nin ismini üniversite sınavlarında duyurmanız. Türkiye genelinde duyurmanız. Osmaniye şu an eğitim açısından en iyi iller içerisinde. Sizlerin en iyi okullarda okumanız içinde yeni yeni okullar yapıyoruz. Sizden devlet olarak, millet olarak, anne babanız olarak, büyükleriniz olarak tek beklediğimiz bol bol ders çalışmanız.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: