Osmaniye’de 42 bin 200 paket kaçak sigara ele geçirildi

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü, piyasa değeri 211 bin lira olan 42 bin 200 paket kaçak sigara...

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü, piyasa değeri 211 bin lira olan 42 bin 200 paket kaçak sigara ele geçirdi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri özel oto ve kamyonetle kaçak sigaraların Osmaniye’den geçirileceği bilgisi üzerine hareket geçti.
Güvenlik tertibatı alan ekipler ilk önce Abit T.’nin kullandığı 47 PF 045 plakalı kamyoneti ardında ise Veysel Ç. idaresindeki 63 NV 219 plakalı ve Cevher K. idaresindeki 63 NU 305 plakalı otoları durdurarak arama yaptı.
Yapılan aramalarda kamyonetten 23 bin 700, otomobillerde ise 18 bin toplamda ise 42 bin 200 paket çeşitli markalarda kaçak sigara ele geçirildi.
Piyasa değerinin yaklaşık 211 bin TL olduğu bildirilen kaçak sigara operasyonu ile ilgili araç sürücülerinin yanı sıra kamyonette yolcu olarak bulunan Halil T. hakkında yasal işlem yapıldı. Kaçak sigaralar ve kamyonet ile iki özel otomobile de el konuldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz