Osmaniye'de 5 Yayla Evi Yandı, Bir Kişi Kalp Krizinden Öldü

Osmaniye'nin Zorkun yaylasında sabaha karşı çıkan yangında 5 yayla evi tamamen yanarak kül oldu. Evi...

Osmaniye'nin Zorkun yaylasında sabaha karşı çıkan yangında 5 yayla evi tamamen yanarak kül oldu. Evi yanan bir vatandaş kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Zorkun Yaylası Antentepe mevkiinde yıkık bir evde başlayan yangın çevredeki evlere sıçradı. Osmaniye Belediyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale ederken yayla sakinleri de söndürme çalışmalarına destek verdi. Evi alev alan yayla sakinlerinden Ekrem Söylemez otomobili ile eşi Sevim Söylemezi alarak yangın alanından uzaklaştığı sırada fenalaştı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Söylemez, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: