Osmaniye’de Amatör Lig Maçları Başladı

Osmaniye’de 2012-2013 futbol sezonu amatör lig maçaları Özel İdare Sağlıkspor ile Tüysüzspor karşılaşmasıyla başladı.7 Ocak...

Osmaniye’de 2012-2013 futbol sezonu amatör lig maçaları Özel İdare Sağlıkspor ile Tüysüzspor karşılaşmasıyla başladı.

7 Ocak şehir stadyumundaki amatör lig sezon açılışı öncesi bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, yeni sezonda bütün takımlara başarılar dileyerek, “Ligin heyecanlı maçlara sahne olmasını diliyorum. Buradan centilmence bir sezon geçmesi için takım yönetici, antrenör ve futbolculara görevler düştüğünü belirmek istiyorum. İl Merkezi ve ilçelerdeki stadyumlarımız amatör takım maçları için hazır durumda. Tesislerimiz gençlerimizin her zaman hizmetindedir.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Amatör ligin 11 takımla başladığını belirten Futbol İl Temsilcisi Nedim Ünlü ise bütün takımlara başarılar diledi.

Ünlü, “Tüm sporcularımıza bu ligde başarılar diliyorum. Kazasız, sakatlanmasız ve olaysız müsabakalar diliyorum. Diğer illerde müsabakalar başlasa da bizim takım sayımız az olduğu için geç başladık. Açılış maçımızı da geçtiğimiz ligin şampiyon ile bu sezon lige yeni yükselen takımımızın maçı ile başlıyoruz. Bütün takımlara başarılar diliyorum.” diye konuştu.

İLK KARŞILAŞMAYI ÖZEL İDARE SAĞLIKSPOR 5 - 2 KAZANDI

Ligin ilk karşılaşmasında Özel İdare Sağlıkspor, Tüysüzspor'u 5 - 2 mağlup etti. Karşılamanın ilk dakikalarında rakibi karşısında 2-0 geriye düşen Özel İdare Sağlıkspor maçın ilerleyen dakikalarında kendini toparlayarak oyun kontrolünü eline aldı. Maçta önce beraberliği yakalayan Özel İdare Sağlıkspor ikinci yarıda attığı gollerle sahadan 5 - 2 galip ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz