Osmaniye'de Amatör Ligi Fikstür Çekimi

Osmaniye'de 2012-2013 Futbol Sezonu 1. Amatör Lig fikstür çekimi ve tertip komitesi seçimi yapıldı.

Osmaniye'de 2012-2013 Futbol Sezonu 1. Amatör Lig fikstür çekimi ve tertip komitesi seçimi yapıldı.

Futbol İl Temsilcisi Nedim Ünlü, Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'ndaki fikstür çekiminde, amatör ligde 12 takımın mücadele edeceğini söyledi.

Osmaniye'de 1. amatör ligin 13 Ekim 2012 tarihinde başlayacağını kaydeden Ünlü, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz sezon Düziçi Gençlerbirliği ve Bahçe Esnafspor takımları 1. amatör ligden düşmüştü. Yeni sezonda 2. amatör ligden Toprakkalespor ve Tüysüzspor takımları 1.amatör lige yükseldi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ilimiz genelinde bulunan futbol sahalarındaki bakım çalışmaları sürüyor. Lig başlamadan önce tertip komitesi bu sahalara giderek inceleyecek. İlçe takımlarının artması 1. amatör ligi daha heyecanlı hale getirecek. İl Özel İdaresi ve Osmaniye Belediyesi'ne kulüplerimize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. 2012-2013 sezonda bütün takımlarımıza başarılar diliyorum."

Reklam
Reklam

Ünlü, sezonun geçen yılın şampiyonu Özel İdare Sağlıkspor ile ligin yeni takımı Tüysüzspor arasında 7 Ocak Şehir Stadyumu'nda oynanacak mücadele ile başlayacağını belirtti. Fikstür çekiminin ardından takım yöneticilerinin oyları ile Ali Keskin, Nail Çıngı, Mustafa Demir, tertip komitesine seçildi. Fikstür çekimi programına Osmaniye milletvekili Suat Önal, Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy, ASKF Şube Başkanı Levent Öztürk ve amatör lig takım yöneticileri katıldı.

Osmaniye 1. amatör liginde, Osmaniye İdmanyurdu, Toprakkale Gençlerbirliği, Önderspor, Bahçespor, Düziçi belediyespor, Tüysüzspor, Sitespor, Özel İdare Sağlıkspor, Toprakkalespor, Dervişiyespor, Kadirli İdamanyurdu, Endüstri Meslek Lisesi takımları mücadele edecek.

Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: