Osmaniye’de aranan 29 kişi yakalandı

Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Osmaniye ve diğer il ve ilçe mahkemelerince aranan 29 kişiyi yakaladı....

Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Osmaniye ve diğer il ve ilçe mahkemelerince aranan 29 kişiyi yakaladı. Yakalananlar adli makamlara sevk edildi.
Polis ekipleri çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanabilmesi amacıyla iki hafta boyunca yaptıkları çalışmada aralarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 29 şahısı yakaladı.
Yakalananların tehdit, hakaret, kötü muamele, taahhüdü ihlal, basit yaralama, karşılıksız çek keşide etme, hava değişimi tecavüzü ve firar, kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak suçlarından arandıkları kaydedildi.
Aralarında müessir fiil suçundan 5 yıl, hırsızlık -nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme suçundan 4 yıl, nitelikli dolandırıcılık suçundan 3 yıl 1 ay, müessir fiil suçundan 2 yıl 6 ay, hırsızlık suçundan 2 yıl ve yine hırsızlık suçundan 1 yıl hükümlü cezaevi firarisi ile kesinleşmiş hapis cezaları bulunan toplam 29 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz