Osmaniye’de aranan 40 kişi yakalandı

Osmaniye Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, il merkezi ile diğer il ve ilçe mahkemelerince aranan şahısların...

Osmaniye Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, il merkezi ile diğer il ve ilçe mahkemelerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmada 40 şüpheliyi gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği görevlileri 15 gün boyunca yaptıkları çalışmada, aralarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan çok sayıda şüpheliyi yakaladı.

Emniyet Müdürlüğü, tehdit, hakaret, hırsızlık, silahla tehdit, basit yaralama, taahhüdü ihlal, zorla ırza geçme, çocuğun cinsel istismarı, iş ve çalışma hürriyetinin ihlali, hırsızlık - kamu malına zarar verme, muhafaza görevini kötüye kullanma, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçlarından aranan ve aralarında “ taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma “ suçlarından 3 yıl 4 ay ve “ hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma ” suçundan 500 gün kesinleşmiş hapis cezaları bulunan şahıslar ile toplam 40 şahıs adli makamlara sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz