Osmaniye'de "Başkan Mahallenizde" Projesi

OSMANİYE (AA) - Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, ''Başkan Mahallenizde'' projesi kapsamında, Yunus Emre Mahallesi sakinlerini ziyaret etti.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, "Başkan Mahallenizde" projesi kapsamında, Yunus Emre Mahallesi sakinlerini ziyaret etti. Kara, ziyaretinde, proje sayesinde mahallede vatandaşlarla görüşüldüğünü ve sorunlarının tespit edildiğini söyledi. Görüşmelerde vatandaşların şikayetlerinin not alındığını ifade eden Kara, şunları kaydetti: “Belediye olarak sorunları, istekleri, şikayetleri yerinde dinliyoruz. Şehri muhtarlarımız ile birlikte yerinden yönetiyor, sıkıntıları gideriyoruz. Yapılması gerekenleri not alıyor veya hemen çözülmesi gerekenler için yanımızda gelen ilgili başkan yardımcısı ve amirlere talimat veriyoruz. Alınan notlar ve verilen talimatlar bir çizelgeye dönüştürülüyor. Mahalle için bir form hazırlıyoruz. Kısacası mahallenin reçetesini yazıyoruz.” Kara, bu ziyaretlerin süreceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: