Osmaniye’de bayan şampiyonlar belli oldu

Osmaniye’de düzenlenen Okul Sporları Genç Kızlar Voleybol Grup Müsabakaları'nda tur atlayan takımlara kupaları düzenlenen törenle...

Osmaniye’de düzenlenen Okul Sporları Genç Kızlar Voleybol Grup Müsabakaları'nda tur atlayan takımlara kupaları düzenlenen törenle verildi.

Spor salonunda düzenlenen ve 4 gün süren müsabakalarda A Grubu'nda Gaziantep Özel Seçkin Kolej, B Grubu'nda Malatya Atatürk Kız Lisesi, C Grubu'nda ise Adana Özel Gündoğdu Okulu 1’inciliği elde etti.

Düzenlenen kupa töreninde açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, müsabakalara Osmaniye, Adana, Adıyaman, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Mersin, Şanlıurfa’dan 150 sporcunun katıldığını bildirdi.

Reklam
Reklam

Demir, “Genç kızlar müsabakaları şehir merkezimizde oynanırken, genç erkekler müsabakaları ise Kadirli ilçemizde oynandı. Ben dereceye girerek bir üst tura katılmaya hak kazanan takımlarımıza başarılar diliyorum. İlimizden şampiyon çıkan takımlarımızın Türkiye şampiyonu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Okul Sporları Genç Kızlar Voleybol Grup Müsabakaları'nda tur atlayan takımlara kupa ve madalyaları, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah tarafından verilirken, istediği başarıyı elde edemeyen bayan sporcuları ise yine Vali Cerrah teselli etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: