Osmaniye'de Çeşitli Suçlardan Aranan 29 Kişi Yakalandı

Osmaniye'de çeşitli suçlardan aranan 29 kişi yakalandı.

Osmaniye'de çeşitli suçlardan aranan 29 kişi yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde; çeşitli suçlardan aranan ve aralarında kesinleşmiş hapis cezası da bulunan 29 şahıs yakalandı. Şahıslardan 18'i tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği görevlilerince, Osmaniye ve diğer il-ilçe mahkemeleri tarafından çeşitli suçlardan aranan ve kesinleşmiş hapis cezaları bulunan şahısların yakalanması amacıyla yapılan çalışmalar sonucunda 29 kişi yakalandı. Aralarında hırsızlık, iş yeri dokunulmazlığını ihlal etme, mala zarar verme suçlarından 4 yıl 9 ay, elde veya üstte taşınan eşyayı özel beceri ile almak suretiyle hırsızlık, hakaret suçlarından 4 yıl, hırsızlık suçundan 3 yıl ve yaralama suçundan 1 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezaları bulunan şahıslar ve diğer çeşitli suçlardan aranan şahıslardan 18'i sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: