Osmaniye'de Eğitim Seminerine Katılan Muhtarlara Sertifika

OSMANİYE (AA) - Osmaniye Valiliği tarafından düzenlenen eğitim seminerine katılan mahalle ve köy muhtarlarına, törenle sertifikaları verildi.

OSMANİYE - Osmaniye Valiliği tarafından düzenlenen eğitim seminerine katılan mahalle ve köy muhtarlarına, törenle sertifikaları verildi. Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu, Valilik toplantı salonundaki törende, seminerin amacının, muhtarların görevleri ile ilgili mevzuata hakim olmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Eğitim semineri sayesinde muhtarların mevzuatları daha iyi öğrendiklerini ve uygulamada olabilecek aksamaların asgari düzeye indirileceğini belirten Oduncu, "Katılımlarından dolayı tüm muhtarlarımızı tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Bundan sonra da ihtiyaç duyuldukça bu tür hizmet içi eğitim seminerlerini düzenlemeye devam edeceğiz" diye konuştu. Mahalli İdareler İl Müdürü Melahat Çelik de, 76 muhtarın katıldığı etkinlikte, muhtarlara kanun ve yönetmelikler çerçevesinde eğitim semineri verildiğini söyledi. Köy muhtarları adına konuşan Merkez Köy Muhtarları Derneği Başkanı Ali Kama ise eğitimde verilen bilgilerin muhtarların işlerini kolaylaştıracağını belirterek, seminerin düzenlenmesinde emeği olan herkese teşekkür etti. Programın sonunda muhtarlara sertifikaları verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: