Osmaniye’de Futsal İl Şampiyonları Belli Oldu

Osmaniye’de Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Futsal İl Şampiyonası sona erdi.Müsabakalar sonrasında Genç Kızlarda...

Osmaniye’de Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Futsal İl Şampiyonası sona erdi.

Müsabakalar sonrasında Genç Kızlarda şampiyon olan Mehmet Akif Ersoy Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Genç Erkeklerde şampiyon olan Düziçi Anadolu Öğretmen Lisesi, Osmaniye’yi temsil etmeye hak kazandı.

Dereceye giren takımların ödülleri Okul Sporları Tertip Komitesi Üyesi Bayram Bozyel ile okulların müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.

Törende konuşan Okul Sporları Tertip Komitesi Üyesi Bayram Bozyel, “Bugün takımlarını desteklemeye gelen öğrencilerimizle sporun seyirci ile daha bir anlam kazandığına bir kere daha şahit olduk. İlimizi temsil edecek takımlarımıza gruplarda başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: