Osmaniye’de gözaltına alınan 27 şüpheliden 17’si tutuklandı

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin bir hafta boyunca yaptıkları çalışmada yakalayarak gözaltına aldığı 27 şüpheliden...

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin bir hafta boyunca yaptıkları çalışmada yakalayarak gözaltına aldığı 27 şüpheliden 17’sinin tutuklandığı bildirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği görevlileri, Osmaniye ve diğer il ve ilçe mahkemeleri tarafından çeşitli suçlardan aranan, aralarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan şahısların yakalanması amacıyla çalışma başlattı. Tehdit, dolandırıcılık, taahhüdü ihlal, cezaevi firarisi, emre itaatsizlik, kamu malına zarar verme, karşılıksız çek keşide etme, elektrik enerjisi hakkında hırsızlık, sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret, 6136 S.K.M., genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması suçlarından aranan 27 şahıs yakalandı.

Reklam
Reklam

Aralarında, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların da olduğu 27 şüpheliden 17’si, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanırken, 10’u ise serbest bırakıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: