Osmaniye’de gözaltına alınan 30 şüpheliden 21’i tutuklandı

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı 2 haftalık çalışma sonucu yakalanan 30 şüpheliden 21’inin, çıkarıldıkları mahkemece...

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı 2 haftalık çalışma sonucu yakalanan 30 şüpheliden 21’inin, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı bildirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği görevlileri, Osmaniye ve diğer il-ilçe mahkemeleri tarafından çeşitli suçlardan aranan ve aralarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan şahısların yakalanması amacıyla çalışma başlattı.

Yapılan çalışmada, basit yaralama, nitelikli yağma, taahhüdü ihlal, kasten öldürme, Orman Kanunu'na muhalefet, çocuğun nitelikli cinsel istismarı, alkol veya uyuşturucu maddenin etkisi altındayken araç kullanma suçlarından aranan çok sayıda şahıs yakalandı.

Reklam
Reklam

Aralarında taksirle ölüme neden olma suçundan 2 yıl 2 ay 20 gün, hırsızlıktan 2 yıl ve hırsızlık – konut dokunulmazlığını ihlal - kişilerin huzur ve sükûnunu bozma suçlarından 9 ay kesinleşmiş hapis cezaları bulunan şahısların da aralarında bulunduğu toplam 30 kişinin yakalandığı belirtildi.

Adli makamlara sevk edilen şahıslardan 21’inin tutuklandığı, 9’unun ise serbest bırakıldığı kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz