Osmaniye’de Hoşgörü Eğitim Kurumu Yine Zirvede

İlköğretim 8. sınıf öğrencilerinin girdiği Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçları açıklandı. Osmaniye’de Hoşgörü Eğitim Kurumu'ndan...

İlköğretim 8. sınıf öğrencilerinin girdiği Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçları açıklandı. Osmaniye’de Hoşgörü Eğitim Kurumu'ndan Selahattin Emin Şamasas 694,978 SBS-8 puanı ile İl 1.si oldu.

Osmaniye Özel Hoşgörü Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Pat, SBS’de hem bireysel hem de kitlesel olarak büyük bir başarıya imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Geçmiş yıllardaki başarıları bu yıl yapılan SBS’de de gösterdiklerini kaydeden Mehmet Pat, “Başarımızın tesadüf olmadığını bir kez daha ispatladık. Planlı ve düzenli çalışmanın sonucunda öğrenci, öğretmen ve ailelerin gayretleri ile başarıyı yakaladık. Öğrencimiz Selahattin Emin Şamasas 694,978 SBS-8 puanı ile İl 1.si ve OYP Puanı ile de Türkiye 200.sü olmuştur. Ayrıca Türkiye genelinde SBS ye giren 1 milyon 127 bin öğrenci arasında ilk binde 9 öğrencimizin bulunması da bizleri ayrıca mutlu etti. Elde ettiğimiz tüm bu başarıları Osmaniye’mize armağan ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Disiplin ve ödüle dayalı bir eğitim verdiklerini dile getiren Pat, “Bu sonuçlar bizim için sürpriz olmadı. Başarıda tesadüfe yer olmadığını iyi biliyoruz. Öğrencilerimiz gerçekten zor ve yorucu bir süreçten geçerek bu başarıyı yakaladılar. Köklü bir başarı geleneğine sahip okulumuzda yoğun ve programlı bir çalışma yürüttük. Öğrencilerimize sunduğumuz zengin test bankaları ve her hafta uygulanan denemelerle öğrencilerimizin bire bir takipleri yapıldı. Öğrencilerimiz SBS Rehberlik ve Motivasyon Seminerleriyle sınava daha rahat hazırlandılar. Velilerimize öğrencilerinin durumuyla ilgili her hafta bilgilendirme yapılarak onların da desteği sağlandı. Uygulanan programlar, sistemli ve düzenli kurslar ve etütler, disiplinli çalışma her öğrenci için tahsis ettiğimiz bir rehber öğretmen sayesinde bu sene de güzel bir başarıya daha imza atmış olduk. Bize bu başarı mutluluğunu yaşatan öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle ve çalışma sistemimizle gurur duyuyoruz.” diye konuştu.

Tercih döneminde de bütün öğrencilerin tercihlerinin rehber öğretmenler tarafından bire bir yapılacağını belirten Okul Müdürü Mehmet Pat, öğrencilerini başarılarından dolayı kutlayarak, “Bu başarıda emeği geçen öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilerimize ve bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

SBS de Osmaniye 1.si olan Selahattin Emin Şamasas’ın velisi Nihat Şamasas ise11 yıldır Hoşgörü Eğitim Kurumlarının velisi olduğunu, çocuğunun lise eğitiminde de yine Hoşgörü Fen Lisesini tercih ettiğini, bu başarıda emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlere teşekkür ettiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: