Osmaniye'de 'il İnsan Hakları Kurulu' Toplandı

Osmaniye Valiliği bünyesinde oluşturulan; 'İl İnsan Hakları Kurulu' toplandı. Toplantıda kent genelindeki çalışmalar ele alındı.Kurul,...

Osmaniye Valiliği bünyesinde oluşturulan; 'İl İnsan Hakları Kurulu' toplandı. Toplantıda kent genelindeki çalışmalar ele alındı.

Kurul, önceki aylara göre son toplantısını farklı bir mekanda yapması dikkat çekti. Önceki oturumlarını Osmaniye Valiliği'nde gerçekleştiren kurul, bu kez toplanma yeri olarak Osmaniye Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası'nı tercih etti. Vali Yardımcısı Yusuf Özdemir başkanlığındaki oturuma da Devlet Hastanesi Başhekimi Recep Aydın ev sahipliği yaptı.

Burada konuşan Özdemir, toplantı yeri değişikliği ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu ve bu değişikliğin nedenlerini anlattı. Yusuf Özdemir, “Bugüne kadar valilikte toplantı yapıyor ve müracaatları değerlendiriyorduk. Bu sefer değişiklik yapalım dedik ve bize gelen müracaatlar arasında yer alan Ek Hizmet Binası’nda toplandık. Amacımız; yapılan çalışmaları ve gelen müracaatları yerinde değerlendirmek” dedi.

Reklam
Reklam

Toplantıya ev sahipliği yapmanın memnuniyetini yaşadıklarını belirten Başhekim Recep Aydın ise, hastanede yapılan değişiklikler ve çalışmalar ile ilgili olarak kurul üyelerine bilgi verdi. Aydın, kendilerinin de eleman ihtiyacının olduğunu belirterek, ihtiyaç duyulan personel ile ilgili açıklamalarda da bulundu. Vali Yardımcısı Özdemir de konunun değerlendirileceğinin sözünü verdi. Toplantının ardından bazı kurul üyeleri, Osmaniye Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası’nı gezerek, burada personel ve hastalar ile hasta yakınlarının sorunlarını dinledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: