Osmaniye'de kaçak elektrik taraması yapıldı

Osmaniye’de 4 mahallede bin abone üzerinde yapılan taramada 65 arızalı sayaç ile 4 yerde kaçak...

Osmaniye’de 4 mahallede bin abone üzerinde yapılan taramada 65 arızalı sayaç ile 4 yerde kaçak elektrik kullanıldığı tespit edildi.

Toroslar EDAŞ Osmaniye İl Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kaçak elektrik taramasının 55 kişiden oluşan 26 ekiple yapıldığı belirtildi.

Osmaniye merkeze bağlı Mimar Sinan, Adnan Menderes ve Ahmet Yesevi mahallelerinde yapılan taramada 65 adet arızalı sayaç ve 4 adet kaçak elektrik kullanımı tespit edildiği, kaçak taraması uygulamasının son abone kontrol edilinceye kadar süreceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Vatandaşları uyaran yetkililer, kayıp ve kaçağın önüne geçmek için en büyük desteğin Alo 186 hattını arayarak kaçak elektrik ihbarı yapan duyarlı vatandaşların verdiğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz