Osmaniye'de Kaçak Sigara Operasyonu

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda 74 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda 74 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolundaki uygulama noktasında 4 otomobil ve 1 kamyoneti durdurdu.

Yapılan aramalarda otomobillerin bagajında, kamyonette ise çamaşır, bulaşık makinesi ile buzdolabı ve yatakların arasına gizlenmiş vaziyette koliler içinde 74 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Ele geçirilen kaçak sigaraların gümrüklendirilmiş değerinin yaklaşık 479 bin TL olduğu, gümrük kaçağı sigara naklinde kullanılan otomobillere ve kamyonete el konulduğu öğrenildi.

Olayla ilgili yakalanan 6 kişi hakkında, "Gümrük kaçağı sigara bulundurmak ve nakletmek" suçlarından yasal işlem yapıldığı bildirildi.

Muhabir : Tuğba Temir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: