Osmaniye’de Kaçak Sigara Operasyonu

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla...

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla 5 araçta 40 bin 280 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, doğu ve güneydoğu illerinden temin edilen yüklü miktarda gümrük kaçağı sigaraların, Osmaniye güzergahı kullanılarak pazarlanmak üzere batıdaki illere götürüleceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Yapılan araştırmalarda plakası belirlenen ve kaçak sigara sevkiyatında kullanılan 01 BLC 81, 27 UD 061, 34 FLA 62, 27 R 7444 ve 27 Y 1164 plakalı otomobiller Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu ile D-400, kuzey ve güney çevre yolundaki uygulama noktalarında durduruldu. Yapılan aramada 40 bin 280 paket kaçak sigara ele geçirildi. Araçlara el konulurken gözaltına alınan Mehmet Z. (29), Mehmet Emin G. (31), İsmail K. (30), Şıh Mehmet Z. (34), Hakan K. (37) ve Ali Y. (37) hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: