Osmaniye’de kent konseyi başkanlığına Poyraz seçildi

Osmaniye Kent Konseyinin ikinci dönem genel kurul toplantısında başkanlığa Hacı Poyraz seçildi.Ahmet Şekip Ersoy Kültür...

Osmaniye Kent Konseyinin ikinci dönem genel kurul toplantısında başkanlığa Hacı Poyraz seçildi.
Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşen genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.
Divan Başkanlığını Belediye Başkanı Kadir Kara’nın yaptığı kent konseyi genel kurulunda divan üyeliklerini ise Mustafa Fettahlıoğlu ve Ali Celal Kaymak yaptı.
Faaliyet raporunun okunmasının ardından açılış konuşması yapan mevcut Başkan Bahadır Sezgin, 24 Şubat 2010 tarihinde göreve başladıklarını ve yeni dönemde Türkiye Ziraat Odaları Birliği Merkezindeki görevinden dolayı kent konseyi başkanlığına aday olmadığını söyledi.
Belediye Başkanı Kadir Kara ise şehrin yönetiminde kent konseyine de büyük görevler düştüğünü belirterek, “Kentin tanıtımı konusunda hepimizin bir şeyler yapması gerekiyor. Buna ihtiyacımız var. Bu tek başımıza bir kurum ve kuruluş olarak başarabileceğimiz bir olay değildir. Şehrimizin kendisine özgü tarihi ve kültürel değerlerini ortaya çıkarmak ve tanıtmak zorundayız. Kent konseyinin ortak kararı ile yapmayı planladığı çalışmalara destek vermeye her zaman hazırım.” dedi.
Konuşmaların ardından divana, Hacı Poyraz başkanlığında 21 kişiden oluşan Yürütme Kurulu Üyesi isimleri teklif edildi.
Yapılan açık oylamada ise Hacı Poyraz, resmi ve sivil toplum kuruluşlarından oluşan üyelerin tamamına yakınının oyunu alarak yeni kent konseyi başkanlığına seçildi.
Poyraz, yaptığı kısa konuşmada kendisine bu görevi layık görenlere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz