Osmaniye'de kimya şenliği düzenlenecek

Osmaniye Özel Hacı Hasan Doğru Fen ve Ayşe Doğru Anadolu liseleri, ortaklaşa kimya şenliği düzenleyecek.Özel...

Osmaniye Özel Hacı Hasan Doğru Fen ve Ayşe Doğru Anadolu liseleri, ortaklaşa kimya şenliği düzenleyecek.

Özel Hoşgörü Eğitim Kurumları'na bağlı olarak 2011-2012 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayan iki lise, eğitime yaptığı katkılara devam ediyor. Fen Lisesi Müdürü Lokman Kılıç, kimya dersi çerçevesinde öğrencilerine 70 civarında deney, sunum çalışmaları ve gösterileri içeren kimya şenliği yapacaklarını, bunun yanında resim sergisi açacaklarını söyledi. Kılıç, cumartesi günü saat 10.30'da başlayacak şenliğe isteyen herkesin gelebileceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Aynı gün içerisinde matematik dehalarını tespit etmek için çevre illerden öğrencilerin de katılacağı matematik yarışması yapacaklarını da açıklayan Kılıç, “Yarışmamız, Özel Hoşgörü Eğitim Kampüsü'nde yapılacak. Ödül töreni ise aynı gün saat 14.00'te Cebeli Bereket kültür salonunda gerçekleştirilecek.” dedi.

Kılıç, matematik yarışmasına Osmaniye ve ilçelerinin yanı sıra Ceyhan, Kozan, Dörtyol, Erzin, İskenderun ve Andırın'dan toplam 600 öğrencinin katılacağını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: