Osmaniye'de Köpeğin Bulduğu Bebek Cesedi

OSMANİYE (AA) - Kadirli ilçesinde sahipsiz köpeğin, ağaçlık alanda bulduğu bebek cesediyle ilgili olarak yakalanan iki şüpheli tutukladı.

Kadirli ilçesinde sahipsiz köpeğin, ağaçlık alanda bulduğu bebek cesediyle ilgili olarak yakalanan iki şüpheli tutukladı. Edinilen bilgiye göre, jandarma ekipleri, olayla ilgili yürüttüğü çalışma kapsamında akraba oldukları öğrenilen iki şüpheliyi yakaladı. Şüpheli Z.T. ve A.T. (18) jandarmada yapılan işlemlerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. Lise öğrencisi Z.T'nin akrabası ve dershane öğrencisi A.T'yle girdiği ilişki sonucu hamile kaldığı, hamileliğini bol elbiseler giyerek ailesinden, öğretmenlerinden ve arkadaşlarından gizlediği, doğumun ardından ise bebeği terk ettiği iddia edildi. Yenigün köyü Ziyaret mevkisinde bir köpeğin ağzında bebek cesedi gören vatandaşlar, jandarmaya haber vermiş, yapılan incelemede, cesedin 2 hafta önce gömüldüğü tahmin edilen yeni doğmuş bir bebeğe ait olduğu belirtilmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: