Osmaniye'de Mayın Patladı: 2 Yaralı

Osmaniye'de Zorkun Yaylasına pikniğe giden 2 kişi, mayın patlaması sonucu ağır yaralandı.Alınan bilgiye göre, Zorkun...

Osmaniye'de Zorkun Yaylasına pikniğe giden 2 kişi, mayın patlaması sonucu ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Zorkun Yaylası'na 3 kilometre mesafedeki Hacbel mevkisine 80 AJ 517 plakalı motosiklet ile giden Hasan Taşer (19) ve Abdulbaki Akıncı (18), piknik için uygun yer ararken toprak altına gizlenen mayına bastı. Mayının patlaması sonucu Taşer'in ayağı koptu, Akıncı da vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılardan Akıncı cep telefonuyla yardım istedi. Ağır yaralanan 2 kişi, ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Belediye Başkanı Kadir Kara ve Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren yaralıların sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Vali Cerrah, pikniğe giden 2 kişinin mayın patlaması sonucu yaralandığını, olayla ilgili incelemenin başlatıldığın söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: