Osmaniye'de Öğrenciler Yararına Kermes Açıldı

Osmaniye Gülderen Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi.Adnan Menderes Bulvarı'ndaki kermesin...

Osmaniye Gülderen Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Adnan Menderes Bulvarı'ndaki kermesin açılış kurdelasını, AK Parti Osmaniye İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş, Merkez İlçe Başkanı Sait Kıraç ve Fatih Eğitim Kültür Derneği Başkanı Kemal Kılıçarslan birlikte kestiler.

Kermes’in hayırlara vesile olmasını söyleyen AK Parti İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş, “Gülderen Eğitim Gönüllüleri Derneği yöneticilerini kutluyorum. Güzel hizmetlere imza atıyorlar. Bayanlarımız her alanda olduğu gibi hayır hizmetlerinde de büyük gayret içinde oluyorlar. Gece gündüz göz nuru dökerek yaptıkları elişi ürünlerini, okuyan öğrencilerimizin daha güzel ortamlarda eğitim yapmaları için burada satarak gelir elde ediyorlar. Böylesine fedakarlık yapan bayanlarımıza destek olmak bizlerin görevidir.” dedi.

Reklam
Reklam

Gülderen Eğitim Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Ünaldı, kermeste dernek üyesi kadınların yaptığı ev yemekleri, pasta ve el işi ürünlerinin satışa sunulduğunu belirtti.

Kermesteki ürünlerin bayanların özverileri ile ortaya çıktığını ifade eden ve kermesin iki hafta açık kalacağını kaydeden Ünaldı, “Kermesten elde edilecek gelirler Osmaniye'de eğitim gören lise ve üniversite öğrencilerinin ihtiyaçları için kullanılacak. Öğrencilerimizin iyi bir eğitim alması Türkiye’nin ileri ki yıllara daha iyi hazırlanması açısından büyük önem taşımaktadır. Bizler bu amaç için dernek olarak böyle bir kermes düzenledik. Bütün Osmaniyelileri kermesimize beliyoruz." diye konuştu.

Açılışta minik öğrencilerden oluşan mehter takımı gösteri yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: