Osmaniye'de Okul Sporları

Osmaniye'de, okul sporları kapsamında halk oyunları il birinciliği müsabakaları yapıldı.

Osmaniye'de, okul sporları kapsamında halk oyunları il birinciliği müsabakaları yapıldı.

Spor Şube Müdürü Arif Özsarı, spor salonundaki kupa töreninde yaptığı konuşmada, yıldızlar ve gençler kategorisinde, düzenlemeli ve düzenlemesiz dallarda yapılan yarışmalara 6 takımın 100 sporcu ile katıldığını belirtti.

Halk oyunlarının, okul sporları müsabakalarına sonradan dahil edildiğini ifade eden Özsarı, "Kültürümüzün, değerlerimizin en önemli ögelerinden olan halk oyunlarının okul sporları yarışmalarına dahil edilmesi memnuniyet verici. Bu sayede ilimizde halk oyunlarına ilginin daha da artacağına inanıyorum. Bu kapsamda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren halk oyunları ekiplerimiz Hatay'daki grup yarışmalarında Osmaniye'yi temsil edecek" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Dereceye giren halk oyunları ekibine kupa, oyuncularına madalya verildi.

Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: