Osmaniye'de "pilav Günü" Etkinliği

Osmaniye'de Atatürk Lisesi Mezunları Derneği tarafından "pilav günü" düzenlendi.

Osmaniye'de Atatürk Lisesi Mezunları Derneği tarafından "pilav günü" düzenlendi.

Dernek Başkanı İbrahim Güneş, okul bahçesindeki programda, Atatürk Lisesi mezunlarını 5. kez biraraya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Okulun kuruluşunun 54. yılı olduğunu kaydeden Güneş, lisenin on binlerce mezun vermiş köklü bir lise olduğunu belirtti.

Atatürk Lisesinin yıllarca mezunlarına bilgi, görgü ve ahlaki değerler kazandıran Osmaniye için tarihi bir okul olduğunu kaydeden İbrahim Güneş, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Birbirlerini yıllarca görmeyen çok sayıda mezun var. İçerisinde yaşadığımız hayat şartları dolayısıyla birbirlerinden kopmuş olan mezunlarımız, pilav günü vesilesiyle buluşup sohbet etme imkanı bularak eski günleri yad ediyorlar. Aynı sırayı paylaşmış, yıllarca birbirlerini görmemiş arkadaşların bir araya gelmesine vesile olan derneğimiz, bu buluşmayla gurur duyuyor."

Etkinlik sonunda bin kişilik pilav, kavurma ve ayran dağıtıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: