Osmaniye’de Ramazan

OSMANİYE (AA) - Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinin (OKÜ) iftar etkinliği, protokol üyeleri, üniversite yönetimi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini buluşturdu.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinin iftar etkinliği, protokol üyeleri, üniversite yönetimi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini buluşturdu. OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, Karacaoğlan yerleşkesinde bulunan Lezzet Vadisi'ndeki etkinlikte, davete katılanlara teşekkür etti. İlahiyat Fakültesi kurulması çalışmaları hakkında bilgi veren Büyükalaca, "İlahiyat fakültesinin kurulumunu gerçekleştirdik. Fakültemizin binasının yapımı noktasında da öncelikle ensar vakfı ve ilahiyat fakültesi yaptırma derneği bu görevi üslenmiş durumda. Değerli Osmaniyeliler bu binanın yapılmasına maddi destek sağlıyor. Ben ilahiyat fakültemizin kurulmasından bugüne kadarki süreçte katkıları olan herkese teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. Umarım en kısa sürede fakültemizi üniversitemize kazandırırız" diye konuştu. İlahiyat fakültesine katkı sağlayanlara teşekkür plaketi, basın mensuplarına fotoğraf makinesi figürü işlemeli kristal plaket verildi. Etkinliğe, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yabanoğlu, Baro Başkanı Hamza Tor, OKÜ Yönetimi, Siyasi Parti yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, bazı işadamları katıldı. -Emniyet personeli iftarda buluştu Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından teşkilat personeline ve ailelerine iftar yemeği verildi. Karatepe Park Otel’de düzenlenen iftar yemeğine, Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, İlçe Garnizon Komutanı Pers. Yarbay Alaaddin Eşsiz, İlçe Jandarma bölük Komutanı Yüzbaşı Hakan Bozgedik, İl emniyet müdürlüğünden bazı şube müdürleri, Sumbas İlçe Emniyet Amiri Adem Gültekin, İlçe Emniyet Müdürlüğü birim amirleri, davetliler ve eşleri katıldı. İlçe Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan, yemeğin, personelinin moral ve motivasyonunu yükseltmek, birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmek amacıyla tertiplendiğini belirterek katılımcılara teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz