Osmaniye'de Sigorta Primi Ödemelerinde Ilk Ona Girenlere Plaket

Osmaniye'de 2011 yılı sigorta pirimi ödeme bazında ilk 10'da yer alan firma sahiplerine, Vali Celalettin Cerrah tarafından plaket verildi.

Osmaniye'de 2011 yılı sigorta pirimi ödeme bazında ilk 10'da yer alan firma sahiplerine, Vali Celalettin Cerrah tarafından plaket verildi.

Cerrah, özel bir tesiste düzenlenen plaket töreninde, Osmaniye'de 2003 yılında 8 bin olan sigortalı işçi sayısının 48 binlere ulaştığını söyledi.

İşçilerin sigortalanmasının önemine değinen Cerrah, şunları kaydetti:

"Çalıştırdığımız işçilerimizi güvence altına alırsak, onların hayatlarını garantiye alırsak ve işyeri sayısını artırırsak, ülkemiz o denli güçlenir. Güçlü devlet istiyorsak, çalıştırdığımız işçinin alın teri yere düşmeden onların emeğinin karşılığını vermemiz ve onların sosyal haklarını sağlamamız gerekiyor."

Reklam
Reklam

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Korkmaz da toplumda sosyal güvenlik bilincinin oluşturulmasını, kayıt dışını önlemeyi ve vatandaşların huzurlu, güvenli ve rahat hizmet almalarını sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Konuşmaların ardından, 2011 yılı sigorta pirimi ödeme bazında ilk 10 sırada yer alan firma sahiplerine, Vali Cerrah tarafından plaket verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: