Osmaniye'de 'sokak Basketbolu' Turnuvası

Osmaniye'de '19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı' kutlama etkinlikleri kapsamında; 'Tek Pota Sokak...

Osmaniye'de '19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı' kutlama etkinlikleri kapsamında; 'Tek Pota Sokak Basketbol Turnuvası' düzenleneceği bildirildi.

Osmaniye Valiliği öncülüğünde;Osmaniye Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce ortaklaşa organize edilecek olan turnuvanın, 16-18 Mayıs 2012 tarihleri arasında gerçekleştirileceği bilgisi verildi. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek olan; 'Tek Pota Sokak Basketbol Turnuvası'nın gençler, yıldızlar ve küçükler kategorilerinde tertip edileceği bilgisi verildi. Turnuvada dereceye giren takımlara çeşitli ödüllerin verileceği belirtildi. Başvuruların Osmaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde kabul edildiği kaydedildi.

Reklam
Reklam

'Tek Pota Sokak Basketbol Turnuvası' ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, "Osmaniye'de Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında birçok sportif müsabaka düzenleniyor. Biz de şehrin belediye başkanı olarak bu etkinliklere elimizden gelen tüm katkıyı vermeye çalışıyoruz. Etkinlikler kapsamında Osmaniye Belediyesi olarak Cumhuriyet Meydanı'nda tek pota basketbol turnuvası düzenleyeceğiz. Bu etkinliklerimize tüm gençlerimizi bekliyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı şimdiden kutluyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: