Osmaniye’de Tenis Turnuvası Madalya Töreni

OSMANİYE (AA) - Osmaniye Tenis İl Temsilciliği'nin 2013 yılı faaliyet programı kapsamında yer alan tenis turnuvasında dereceye girenlere törenle madalyaları verildi.

OSMANİYE - Osmaniye Tenis İl Temsilciliği'nin 2013 yılı faaliyet programı kapsamında yer alan tenis turnuvasında dereceye girenlere törenle madalyaları verildi. Tenis İl Temsilcisi Abdullah Çolak, Merkez Spor Salonu tenis kortunda yapılan turnuvanın madalya töreninde, etkinliğin, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde 53 sporcunun katılımı ile gerçekleştiğini söyledi. Tenis sporuna gösterilen ilginin arttığını belirten Çolak, önceki yıllara göre 2013'de faaliyet sayısını arttırdıklarını ifade etti. Çolak, kulüp yöneticisi ve üyelerle toplantılar düzenleyerek Osmaniye'de tenis sporunu bir adım daha öne taşıma adına önemli kararlar aldıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti: "Tüm bu çalışmalar doğrultusunda, doğru orantılı olarak turnuvalara katılan sporcu sayısında da artış oluyor. Farklı yaş gruplarında yapılan müsabakalara katılımın ilerisi için önemli. Gerek sporcuların, gerekse ailelerin turnuvaya göstermiş olduğu ilgiden memnunuz. Osmaniye'de en büyük sıkıntı ise kapalı bir kortun olmayışı. Bunun sağlanması halinde tenise ilgi daha da artacak." Çolak'ın açıklamasının ardından turnuvada dereceye girenlere madalyaları verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: