Osmaniye’de trafik kazası: 3 ölü, 3 yaralı

Osmaniye’de üç aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi öldü, biri ağır 3 kişi yaralandı.Güney çevre...

Osmaniye’de üç aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi öldü, biri ağır 3 kişi yaralandı.

Güney çevre yolunda ilerleyen Muhammet Vural’ın (24) kullandığı 80 EG 954 plakalı otomobil, Muhittin Bayraktar (56) yönetimindeki 80 DF 307 plakalı otomobil ile çarpıştı. Baş Mahalle 5502 Sokak girişinde meydana gelen kazada takla atan ve ters yöne giren Muhammet Vural’ın kullandığı otomobil, karşı yönden gelen Celal Tekinalp (26) idaresindeki 80 EG 837 plakalı otomobil ile de çarpıştı.

Kazada kalbi duran bir yaralı, sağlık görevlileri tarafından uzun süre kalp masajıyla hayata döndürülmeye çalışıldı. Osmaniye Devlet Hastanesi ve Özel Yeni Hayat Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Yusuf Düldül (23), İslam Vural (19) ve Mehmet Kazan (21) kurtarılamadı. Sürücülerden Muhammet Vural’ın yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü, Celal Tekinalp (26) ve Muhittin Bayraktar’ın (21) ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: