Osmaniye’de Uyuşturucu Operasyonu

OSMANİYE (İHA) – Osmaniye polisinin gerçekleştirdiği operasyonda toplam 51 kilo esrar maddesi ve 81 adet...

OSMANİYE (İHA) – Osmaniye polisinin gerçekleştirdiği operasyonda toplam 51 kilo esrar maddesi ve 81 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, olayla ilgili yakalanan 6 kişi tutuklandı.

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, doğu ve güneydoğu illerinden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Osmaniye güzergahı üzerinden batıdaki özellikle turistik illere nakleden kişilere yönelik çalışma başlattı. Yapılan araştırma ve çalışmalar neticesinde Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoban yolu ve giriş çıkış noktaları ile tren garında gerekli tedbirler alındı. Uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan araçlarda yapılan detaylı incelemede 26 kilo uyuşturucu kubar esrar maddesi, 25 kilo 500 gram uyuşturucu toz esrar maddesi ve 81 adet uyuşturucu Extacy hap ele geçirildi. Sevkiyat amaçlı kullanılan 07 EKH 54 ve 34 EV 7693 plakalı 2 adet araca da el konuldu. Gözaltına alınan Veysel Ö. (26), Mehmet E. (22), Serdar Ö. (25), Ahmet K. (36), Serkan Y. (29) ve Arif Ö. (36) isimli 6 şüpheli, “uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek” suçlarından sekv edildikleri Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklandı.

Reklam
Reklam

Emniyetten yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüzce tüm dünyada insanlık suçu olarak kabul edilen uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına yönelik mücadele kararlılıkla devam edecektir” denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: