Osmaniye’de Uyuşturucu Operasyonu

Osmaniye’de gerçekleştirilen operasyonda 150 gram eroin, 30 gram esrar ve 2 adet kuru sıkı tabanca...

Osmaniye’de gerçekleştirilen operasyonda 150 gram eroin, 30 gram esrar ve 2 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği, eroin maddesini tek kullanımlık küçük paketler halinde hazırlayarak sokak satıcılığı yaptıkları ve işi organize olarak yürüttükleri tespit edilen şahısların, uyuşturucu temini için Doğu ve Güneydoğu illerine gittikleri bilgisine ulaştı.

Elde edilen bilgiler doğrultusunda kentin giriş ve çıkış yollarında yapılan uygulamalarda D-400 karayolu üzerinde şüphelenilen bir araçta arama yapıldı. Yapılan aramalarda ve aynı gün ‘torbacı’ olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda 150 gram eroin, 30 gram esrar, 2 adet kurusıkı tabanca ve 1 adet elektronik hassas terazi ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Olaylarla ilgili yakalanan 9 kişiden, 6’sı tutuklanırken uyuşturucu nakliyesi yapan araca da el konuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: