Osmaniye’de yakalanan 37 şüphelinden 17’si tutuklandı

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yakaladığı 37 şüpheliden 17’sinin tutuklandığı bildirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan...

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yakaladığı 37 şüpheliden 17’sinin tutuklandığı bildirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği görevlileri, il merkezi ile diğer il ve ilçe mahkemelerince aranan, aralarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanmasına yönelik başlattıkları çalışmada 37 şüpheliyi yakaladı.

Ekiplerin, 2 hafta boyunca yaptığı çalışmada tehdit, hakaret, taahhüdü ihlal, basit yaralama, kasten yaralama, vergi usul kanununa muhalefet, suç eşyasının satın alınması, kabul edilmesi suçlarından aranan 37 şüpheliyi yakaladığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Yakalanarak adli makamlara sevk edilen 37 şüpheli arasında, 6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan 1 yıl 1 ay, dikkatsizlik ve tedbirsizlikle ölüme sebebiyet suçundan 3 yıl, yaralama suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün ve taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olmak suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezaları bulunduğu ve 17’sinin tutuklandığı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz