Osmaniye'deki Silahlı Kavga

OSMANİYE (AA) - Silah ve demir levyelerin kullanıldığı kavgaya karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 11 kişi serbest bırakıldı.

OSMANİYE - Silah ve demir levyelerin kullanıldığı kavgaya karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 11 kişi serbest bırakıldı. Edinilen bilgiye göre, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesinde, aralarında husumet bulunan iki grup arasında silah, av tüfeği ve demir levyelerin kullanıldığı dünkü kavga sonrası gözaltına alınan 11 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Daha sonra adliyeye sevk edilen zanlılar, sorgularının ardından savcılık talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi. Aralarında daha önce husumet bulunduğu iddia edilen iki grup arasında "motosikletle yoldan geçme" nedeniyle çıkan kavgada, tarafların tabanca, av tüfeği, demir levye ve keserle birbirlerine saldırması sonucu, aralarında kavgayı önlemeye çalışan 3 polis memurunun da bulunduğu 14 kişi hafif şekilde yaralanmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: