Osmaniyeli bayan boksörler 5 madalya ile döndü

Kayseri'de düzenlenen Türkiye Yıldız Genç ve Büyük Bayanlar Ferdi Boks Şampiyonasına 14 sporcusu ile katılan...

Kayseri'de düzenlenen Türkiye Yıldız Genç ve Büyük Bayanlar Ferdi Boks Şampiyonasına 14 sporcusu ile katılan Osmaniye bayan boks takımı 5 madalya ile döndü.
4-9 Ocak tarihleri arasında düzenlenen şampiyonada Osmaniye’yi Yıldızlar kategorisinde temsil eden 48 kiloda Sinem Dursun, 57 kiloda Sefa Ayşe Özkaya, 63 kiloda H. Kübra Gizlice, 70 kiloda Azade Kotan ile büyüklerde 51 kiloda Gülsüm Akkaya üçüncülük elde etti.
Şampiyonayı değerlendiren mili boks antrenörü Muzaffer Akkaya madalyalarla döndükleri için mutlu olduklarını belirterek, desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e teşekkür etti.
Kadir Has Spor Salonun ve Kongre Merkezi'nde 4 gün süren şampiyonaya, 27 ilden toplam 338 sporcunun katıldığını belirten Akkaya, sporcularının kendilerini mahcup etmediğini kaydetti.
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gerek bayanlar gerekse erkeklerde önemli başarılara imza atacaklarını kaydeden milli bayan boks antrenörü Fatma Kale ise sporcularını kutladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz