Osmaniyeli minik yürekler Erciş için seferber oldu

Osmaniye Özel Ali Kale Çocuk Akademisi öğrencileri, Van’ın Erciş ilçesinde meydana gelen depremde zarar görenler...

Osmaniye Özel Ali Kale Çocuk Akademisi öğrencileri, Van’ın Erciş ilçesinde meydana gelen depremde zarar görenler için bin biranın üzerinde nakdi yardım topladı.
Eğitim, öğretim faaliyetlerine bu dönem başlayan Ali Kale Çocuk Akademisi’nin minik yürekleri, Van’da meydana gelen depreme duyarsız kalmadı. Öğrenciler, başlattıkları nakdi yardım kampanyası ile biriktirdikleri kendi cep harçlıkları başta olmak üzere, ailelerini, akrabalarını ve komşularını da bu kampanyaya ortak etti.
Kampanya hakkında bir açıklama yapan Hoşgörü Eğitim Kurumları Müdür Yardımcısı Münir Cerrahoğlu, amaçlarının öğrencilerin yardımlaşma duygularını ön plana çıkarmak olduğunu belirtti. Osmaniye olarak yüreğimiz Van’da diyen Cerrahoğlu "Orada bir insanlık dramı yaşanıyor. İnsanlar yakınlarını kaybetti. Soğuk havada, dışarıda yaşıyor. Ali Kale Çocuk Akademisi olarak her zaman kardeşlerimizin yanındayız. Kampanya süresince toplanan yardımları, okul yönetimi gözetiminde Van’a götüreceğiz. Kampanyaya herkesin katılmasını istiyorum. Ayrıca duyarlılığından dolayı velilerimize, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz