Osmaniye’nin 92'nci Kurtuluş Yıl Dönümü Etkinlikleri

OSMANİYE (AA) - Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 92nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ''Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası'' yapıldı.

Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 92nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında "Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası" yapıldı. Belediye Başkanı Kadir Kara, Atatürk İlkokulu salonundaki etkinlikte, 5 kategoride düzenlenen turnuvaya 170 kişinin katıldığını söyledi. Turnuvanın iki gün devam edeceğini belirten Kara, şunları kaydetti: "iTurnuvada kategorilerinde birinci olan öğrencilere kupa, çeyrek altın ve kitap, dereceye giren ilk beş öğrenciye de çeşitli hediyeler 7 Ocakda yapılacak kurtuluş programında verilecek. Satrancı önemsiyoruz. Bütün sporculara başarı diliyorum." Kara, daha sonra turnuvanın temsili başlangıç hamlesini yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: